کد خبر 301710
۱۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۲

تکمیل ۹۰ درصدی احداث مخازن بتنی خواجه عبدالله انصاری در منطقه ۴

تکمیل ۹۰ درصدی احداث مخازن بتنی خواجه عبدالله انصاری در منطقه ۴

شهردار منطقه ۴ با تشریح اولویت‌های عمرانی در سال جاری، از نزدیک شدن به مراحل پایانی پروژه راهبردی احداث مخازن بتنی در محله خواجه عبدالله انصاری خبر داد و بر نقش کلیدی این طرح در پایداری خدمات‌رسانی به شهروندان تاکید کرد.

به گزارش حیات به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴، سیدمحمد موسوی با بیان اینکه توسعه و نوسازی زیرساخت‌های شهری ستون فقرات مدیریت بهینه شهر را تشکیل می‌دهد، اظهار کرد: در راستای اجرای پروژه‌های تحول‌گرا در سال جاری، احداث مخازن بتنی در محدوده خواجه عبدالله انصاری با نگاه به آینده و پیش‌بینی نیازهای زیرساختی این بخش از منطقه ۴ در دستور کار قرار گرفت. 

وی گفت: این پروژه فراتر از یک عملیات ساختمانی ساده، اقدامی بنیادین برای مدیریت منسجم تأسیسات شهری، افزایش ظرفیت شبکه و جلوگیری از چالش‌های احتمالی در حوزه خدمات عمومی است که با پیگیری مستمر تیم‌های فنی به مرحله بهره‌برداری نزدیک شده است.

شهردار منطقه ۴ با اعلام خبر پیشرفت ۹۰ درصدی این طرح، تصریح کرد: تمامی مراحل پیچیده مهندسی و بخش عمده اقدامات عمرانی شامل بتن‌ریزی‌های حجیم و آرماتوربندی‌های استاندارد به پایان رسیده است و در حال حاضر، تیم‌های اجرایی با حداکثر توان در حال تکمیل جزئیات نهایی، عایق‌بندی و آماده‌سازی برای بهره‌برداری هستند. 

وی افزود: با اتمام کامل این مخازن، شاهد جهش قابل‌توجهی در پایداری سیستم تأسیسات شهری خواهیم بود که نتیجه مستقیم آن، کاهش استهلاک شبکه، توزیع متوازن خدمات و در نهایت افزایش رضایتمندی شهروندان ساکن در این محدوده است. 

موسوی در پایان خاطرنشان کرد که مدیریت شهری منطقه ۴ در ادامه مسیر توسعه، تکمیل سایر پروژه‌های نیمه‌تمام و طرح‌های اولویت‌دار محله‌محور را با هدف ارتقای کیفیت زندگی و رفاه عمومی در تمامی نواحی ۹ گانه با جدیت دنبال می‌کند تا هیچ پروژه‌ای خارج از زمان‌بندی مصوب باقی نماند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha